Nieuwe fietsgidsen 2024. Welke fietsgidsen verschijnen er in het jaar 2024? Wat is het onderwerp en de bestemming van elke gids met fietsroutes en -bestemmingen? Bij welke uitgever verschijnen de nieuwe fietsgidsen en in welke reeks? Wie is de auteur van de gids?

Nieuwe fietsgidsen 2024

Jaarlijks verschijnen er een groot aantal fietsgidsen en reisgidsen voor een fijne fietsvakantie, zo ook in het jaar 2024. Om je een indruk te geven is door de redactie in samenwerking met Allesoverboekenenschrijvers.nl een overzicht gemaakt. Naast informatie over de bestemming waarover de gids gaat, is informatie over de auteur en uitgever opgenomen. Ook is aangegeven in welke maand de fietsgidsen te verwachten zijn. Links verwijzen door naar uitgebreide informatie en naar bestelmogelijkheden. De indeling is op datum van verschijnen.

Knooppunter Fietsboek Midden-NederlandKnooppunter Fietsboek Midden-Nederland

30 unieke fietsroutes in Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Gelderland
auteur: Harry Bunk (Nederland)
uitgever: Lannoo
verschijnt: 2 april 2024
Harry Bunk, fietsliefhebber en -auteur met vele honderden kilometers op de teller, gidst je langs en door tal van hoogtepunten zoals het vakantie-eiland Texel, de duinen en stranden van Noord-Holland, de molens van Kinderdijk, de grasgroene polders van het Groene Hart, de dijken en boomgaarden van het Rivierenland (Maas, Waal, Nederrijn en Lek), eeuwenoude steden en stadjes als Haarlem, Hoorn, Naarden, Gouda en Zutphen, de fotogenieke bossen van de Veluwe en de verstilde landschappen van de Achterhoek…lees verder >


advertentie

Bijpassende informatie

Afbeelding bovenzijde: Unsplash

Gerelateerde berichten