Knooppunter Fietsboeken Nederland

Knooppunter Fietsboek Midden-Nederland recensie en informatie over de inhoud van de nieuwe fietsgids. Op 2 april 2024 verschijnt bij uitgeverij Lannoo het Knooppunter Fietsboek Midden Nederland. Deze gids met fietsroutes is geschreven door Harry Bunk. Hier lees je informatie over de inhoud van de fietsgids met 30  fietsroutes in Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Gelderland.

Knooppunter Fietsboek Midden-Nederland recensie

Uiteraard besteden we aandacht aan de boekbesprekingen en recensie van het nieuwe Knooppunter Fietsboek Midden-Nederland, zodra deze in de media gaan verschijnen. Deze reisgids maakt trouwens deel uit de reeks Knooppunter Fietsboeken waarin nu ook delen met fietsroutes in Nederland worden opgenomen. De fietsgids is geschreven door Harry Bunk.

Knooppunter Fietsboek Midden-Nederland

Knooppunter Fietsboek Midden-Nederland

30 unieke fietsroutes in Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Gelderland

  • Auteur: Harry Bunk (Nederland)
  • Soort boek: fietsgids, reisgids
  • Uitgever: Lannoo
  • Reeks: Knooppunter Fietsgidsen
  • Verschijnt: 2 april 2024
  • Omvang: 324 pagina’s
  • Uitgave: paperback
  • Prijs: € 25,99
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van het Knooppunter Fietsboek Midden-Nederland

Knooppunter gidst je via de fietsknooppuntennetwerken langs het mooiste van Midden-Nederland.

De 30 fietstochten uit deze gids illustreren uitstekend hoe gevarieerd Midden-Nederland is. Maar ook elke route apart biedt steevast verschillende, verrassende decors. En natuurlijk fiets je nagenoeg altijd over goede en veilige fietspaden.

Harry Bunk, fietsliefhebber en -auteur met vele honderden kilometers op de teller, gidst je langs en door tal van hoogtepunten zoals het vakantie-eiland Texel, de duinen en stranden van Noord-Holland, de molens van Kinderdijk, de grasgroene polders van het Groene Hart, de dijken en boomgaarden van het Rivierenland (Maas, Waal, Nederrijn en Lek), eeuwenoude steden en stadjes als Haarlem, Hoorn, Naarden, Gouda en Zutphen, de fotogenieke bossen van de Veluwe en de verstilde landschappen van de Achterhoek.

Iedere route staat uitgetekend op een helder kaartje en in een overzichtelijk roadbook.

Bijpassende informatie

Gerelateerde berichten