Restaurant De Kas at Home kookboek recensie, review en informatie over de recepten en gerechten. Op 18 november 2025 verschijnt bij Kosmos Uitgevers het kookboek van Restaurant De Kas met meer dan vegetarische 100 recepten voor de thuiskok. Hier lees je informatie over de inhoud van het vegetarische kookboek, de gerechten, recepten en over de uitgave.
Restaurant De Kas at Home kookboek recensie en review
Als er in de media een boekbespreking, review of recensie verschijnt van het vegetarische kookboek Restaurant De Kas at Home, dan besteden we er op deze pagina aandacht aan
Restaurant De Kas at Home
- Auteurs: Wim de Beer, Jos Timmer (Nederland)
- Soort boek: vegetarisch kookboek
- Aantal recepten: 100+
- Uitgever: Kosmos Uitgevers
- Verschijnt: 18 november 2025
- Omvang: 224 pagina’s
- Uitgave: gebonden boek / ebook
- Prijs: € 34,99 / € 14,99
- Boek bestellen bij: Boekenwereld / Bol / Libris
Flaptekst van het vegetarische kookboek van Restaurant De Kas Amsterdam
Vegetarische, verrassend smaakvolle en seizoensgebonden gerechten, geïnspireerd op de filosofie van restaurant De Kas. Stijlvol kookboek voor thuiskoks.
Met het nieuwe kookboek van sterrenrestaurant De Kas, breng je hun unieke filosofie zo je eigen keuken in. Vegetarisch, verrassend smaakvol en seizoensgebonden – precies zoals je het van De Kas mag verwachten. Denk mezze-stijl: verschillende groentegerechten om samen te delen, de tafel mee vol te zetten en met elkaar van te genieten. Vier groenten en de seizoenen op een toegankelijke en smakelijke manier, at home.
- 100+ recepten met seizoensingrediënten in het middelpunt
- vul je tafel met meerdere kleine gerechten
- met inspirerende verhalen en in een mooie uitvoering
Chefs Jos Timmer en Wim de Beer uit Amsterdam serveren in Restaurant De Kas dagelijks het beste uit hun kas in Amsterdam en tuin in de Beemster – puur, seizoensgebonden en met een passie voor ‘farm to table’-koken.