Mini Expedities dicht bij huis boek

Claar Talsma & Joanne Wissink Mini Expedities recensie en informatie over de inhoud van de reisgids met 30 avontuurlijke weekendtochten in Nederland. Op 28 juni 2024 verschijnt bij KNNV Uitgeverij de geheel vernieuwde reisgids Mini Expedities in Nederland. De gids is geschreven door Claar Talsma en Joanne Wissink en bevat dertig avonturen dicht bij huis. Hier lees je informatie over de inhoud van het boek, de auteurs en over de uitgave.

Claar Talsma & Joanne Wissink Mini Expedities recensie

Als er in de media een boekbespreking of recensie verschijnt van Mini Expedities, de reisgids met 30 avontuurlijke weekendtochten in Nederland, dan besteden we er op deze pagina aandacht aan.

Claar Talsma, Joanne Wissink

Mini Expedities

Avonturen dicht bij huis

 • Auteur: Claar Talsma, Joanne Wissink (Nederland)
 • Soort boek: avonturengids, reisgids
 • Uitgever: KNNV Uitgeverij
 • Verschijnt: 28 juni 2024
 • Omvang: 232 pagina’s
 • Uitgave: gebonden boek
 • Prijs: € 26,95
 • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van de reisgids mini expedities in Nederland

Avontuurlijk wandelen, fietsen, kanoën en kamperen in Nederland. Mini Expedities is het ideale inspiratieboek voor het hele gezin, voor liefhebbers van actieve vakanties en het buitenleven.

 • Beschrijft 30 avontuurlijke weekendtochten dichtbij huis.
 • Boordevol inspiratie met foto’s, routesuggesties en tips voor groot en klein.
 • Leuk voor families met kinderen én voor iedereen die houdt van stoere buitenactiviteiten.

Als je dit leest, kun je moeilijk thuisblijven!

Claar Talsma is als stedenbouwkundige werkzaam bij de gemeente Utrecht. Als geboren Amsterdammer is ze een echt stadsmens, maar ergens heeft ze misschien ook vikingbloed. Zwerven door de natuur in Lapland, doet ze eigenlijk het liefst. Tussen het werk door borrelen er altijd ideeën op voor nieuwe expedities. Turen op een kaart of op expeditie via het internet op zoek naar onbekende plekken. De weekenden en vakanties zijn altijd te kort om alles uit te voeren.

Joanne Wissink wordt blij van de bergen. Ze heeft haar ‘echte’ werk ingewisseld voor werk dat haar dichter bij de bergen brengt. Voor Respect the Mountains organiseerde ze opruimacties in de bergen, bij Mountain Network bergsportreizen en bij Indebergen schrijft ze over de bergen. Als skileraar neemt ze kinderen mee in de sneeuw. Komend zomer gaat ze als reisleider aan de slag. Ze hoopt de opleiding tot International Mountain Leader te gaan volgen, dan mag zij straks ook anderen veilig in de bergen meenemen.

Bijpassende boeken

Claar Talsma & Joanne Wissink – Mini Expedities in Europa
Avonturen in en om steden
avonturengids, reisgids, stedengids
uitgeverij KNNV Uitgeverij
verschijnt: 30 mei 2024

Gerelateerde berichten