Claar Talsma & Joanne Wissink Mini Expedities in Europa

Claar Talsma & Joanne Wissink Mini Expedities in Europa recensie en informatie over de inhoud van de reisgids met avonturen in en om steden. Op 30 mei 2024 verschijnt bij KNNV Uitgeverij de nieuwe reisgids Mini Expedities in Europa. De gids is geschreven door Claar Talsma en Joanne Wissink en bevat avonturen in en rond steden in Europa. Hier lees je informatie over de inhoud van het boek, de auteurs en over de uitgave.

Claar Talsma & Joanne Wissink Mini Expedities in Europa recensie

Als er in de media een boekbespreking of recensie verschijnt van Mini Expedities in Europa, de reisgids met avonturen in en om Europese steden, dan besteden we er op deze pagina aandacht aan.

Claar Talsma & Joanne Wissink Mini Expedities in Europa

Mini Expedities in Europa

Avonturen in en om steden

 • Auteur: Claar Talsma, Joanne Wissink (Nederland)
 • Soort boek: avonturengids, reisgids, stedengids
 • Uitgever: KNNV Uitgeverij
 • Verschijnt: 30 mei 2024
 • Omvang: 232 pagina’s
 • Uitgave: gebonden boek
 • Prijs: € 26,95
 • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van de reisgids Mini Expedities in Europa

Mini Expedities in Europa is de ideale inspiratiegids voor liefhebbers van ruige natuur en stedelijke cultuur. Begin de dag met een tocht door de natuur en geniet ’s middags van een biertje op het terras, midden in de stad.

Wildernis is makkelijker te bereiken dan je denkt. Stap je in een bus, metro of berglift, dan laat je in een mum van tijd de bewoonde wereld achter je. Loop op blote voeten door het zand, neem een duik in een frisse bergbeek en voel de wind door je haar waaien.

Voor Mini Expedities in Europa gingen Claar en Joanne met de trein op avontuur in Europa. Op zoek naar droomstranden, ruige bergtoppen en junglepaadjes. Niet in de uithoeken van het land, maar juist dicht bij steden. Van Tromsø in het noorden tot Rome in het zuiden en vele steden daartussen.

 • 25 mini expedities in en om Europese steden
 • Urban Jungle, wildwater, bergtochten, bountystranden en winterexpedities
 • Vol informatie en inspiratie voor je eigen avontuur

Claar Talsma en Joanne Wissink zijn het team achter Mini Expedities. Claar is auteur van reisverhalen en werkzaam bij de gemeente Utrecht. Ze maakt graag anderen enthousiast voor actieve vakanties en het buitenleven. Joanne is in opleiding tot International Mountain Leader, reisbegeleider van avontuurlijke reizen en auteur van blogs over winter- en bergsport. Eerder schreven ze Mini Expedities, avonturen dicht bij huis.

Bijpassende reisgidsen

Claar Talsma, Joanne WissinkClaar Talsma & Joanne Wissink – Mini Expedities
30 avontuurlijke weekendtochten in Nederland
avonturengids, reisgids, wandelgids
uitgever: KNNV Uitgeverij
verschijnt: 28 juni 2024

Gerelateerde berichten