Louise Hurst Buns recensie, review en informatie kookboek en bakbijbel voor zoete broodjes. Op 11 november 2025 verschijnt bij Kosmos Uitgevers de Nederlandse vertaling van het bakboek met recepten van de Brits-Zweedse bedenker van bakrecepten Louise Hurst. Hier lees je informatie over de inhoud van het kookboek, de auteur en over de uitgave.
Louise Hurst Buns recensie en review
Als er in de media een boekbespreking, review of recensie verschijnt van Buns, bakbijbel voor zoete broodjes, geschreven door Louise Hurt, dan besteden we er op deze pagina aandacht aan.
Buns
Bakbijbel voor zoete broodjes
- Auteur: Louise Hurst (Engeland, Zweden)
- Soort boek: bakboek, kookboek
- Origineel: Buns (2025)
- Uitgever: Kosmos Uitgevers
- Verschijnt: 11 november 2025
- Omvang: 160 pagina’s
- Uitgave: gebonden boek
- Prijs: € 24,99
- Boek bestellen bij: Boekenwereld / Bol
Flaptekst van het kookboek van Louise Hurst met recepten voor zoete broodjes
In Buns vind je de lekkerste zoete broodjes, van cinnamon buns tot tahin-chocoladebroodjes. Met basisrecepten voor deeg, inclusief een vegan variant. Dit is jouw bakbijbel voor zoete broodjes.
Versgebakken buns en zoete broodjes, wie houdt er niet van? In Buns deelt Louise Hurst de lekkerste recepten: zacht en luchtig, met een subtiele zoetheid en een verleidelijke geur. Van klassieke kardemombroodjes en cinnamon buns, tot moderne twists als pistache-perzikrolls en tahin-chocoladebroodjes en plantaardige versies. En met de basisrecepten kun je alle kanten op.
- 4 basisrecepten voor deeg, inclusief een vegan variant
- 30 recepten voor verschillende buns
- inspiratie en de basics
- voor broodjesbeginners en doorgewinterde thuisbakkers
Louise Hurst is een Brits-Zweedse receptontwikkelaar en cateraar. Ze geeft regelmatig bakworkshops en maakt taarten en gebak op bestelling. Louise leerde bakken van haar oma en koestert herinneringen aan samen bakken op zomerdagen in Zweden. Ze woont in Buckinghamshire met haar man en kleine teckel Dora.