Wat liefde kan doen roman van Lotte Kok

Lotte Kok Wat liefde kan doen recensie en informatie over de inhoud van de roman van de Nederlandse schrijfster. Op 24 mei 2024 verschijnt bij Uitgeverij Lebowski de derde roman van de Nederlandse schrijfster Lotte Kok. Hier lees je informatie over de inhoud van de roman, de schrijfster en over de uitgave.

Lotte Kok Wat liefde kan doen recensie

Als er in de media een boekbespreking, review of recensie van de roman Wat liefde kan doen van schrijfster Lotte Kok verschijnt, dan besteden we er op deze pagina aandacht aan.

Lotte Kok Wat liefde kan doen

Wat liefde kan doen

  • Auteur: Lotte Kok (Nederland)
  • Soort boek: Nederlandse roman
  • Uitgever: Lebowski
  • Verschijnt: 24 mei 2024
  • Omvang: 288 pagina’s
  • Uitgave: paperback / ebook / luisterboek
  • Prijs: € 22,99 / € 9,99 / € 12,99
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van de derde roman van Lotte Kok

Lotte Kok, een getalenteerde auteur die aan de weg timmert en een steady leven leidt, lijdt onder het gedrag van haar mentaal zieke partner. Pas na maanden begint ze te beseffen dat dit niet onschuldig is, dat hij zich niet bij vlagen zo gedraagt, maar dat het systematisch is. Als zij bij zijn hulpverleners aankaart dat het thuis echt niet goed gaat, en dat ze bang voor hem is, wordt daar niks mee gedaan.

Ze is verrast over hoe de maatschappij dénkt over huiselijk geweld, en hoe het werkelijk is. In Wat liefde kan doen onderzoekt Lotte Kok hoe partnergeweld een zelfstandige vrouw kan overkomen. Hoe het haar kon overkomen.

Met een scherp oog voor patronen, dynamieken en intieme verhoudingen laat ze zien hoe psychisch geweld een relatie binnensluipt en alles in zijn greep houdt.

Lotte Kok (6 september 1996, Harderwijk) is schrijver. Ze begon haar literaire carrière op het podium: als spokenwordartiest won ze in 2014 al de Kunstbende Taal. Daarna verschenen haar verhalen in verschillende tijdschriften. Ze debuteerde in 2018 op 22-jarige leeftijd met Skydancer dat werd genomineerd voor de ANV Debutantenprijs. Met Hine vestigde ze zich permanent als authentieke stem in de Nederlandse literatuur. Wat liefde kan doen is haar derde roman.


NieuwsbriefGratis nieuwsbrief nieuwe boeken en recensies

Elke week de nieuwste boekentips en recensies?
Meld je aan voor de Allesoverboeknenschrijvers nieuwsbrief >

Bijpassende boeken en informatie

Gerelateerde berichten