Dwars door de lage landen 2 boek

Dwars door de lage landen 2 boek recensie en informatie over de inhoud uitgave behorende bij de gelijknamige tv-serie. Op 30 april 2024 verschijnt bij Uitgeverij Balans het boek bij de nieuwe reeks afleveringen Dwars door de Lage Landen 2 die vanaf zondag 21 april 2024 wordt uitgezonden op NPO 2. Hier lees je informatie over de inhoud van het boek, de auteur en over de inhoud.

Arnout Hauben Dwars door de Lage Landen 2 boek recensie

Als er van Dwars door de Lage Landen 2, het boek en tv-programma van Arnout Hauben een boekbespreking of recensie verschijnt, besteden we er op deze pagina aandacht aan.

Arnout Hauben Dwars door de Lage Landen 2 boek

Dwars door de Lage Landen 2

Van Lauwersoog naar De Panne in 50 wandelingen

  • Auteur: Arnout Hauben (België)
  • Soort boek: wandelboek, tv-boek
  • Uitgever: Balans
  • Verschijnt: 30 april 2024
  • Omvang: 360 pagina’s
  • Uitgave: paperback / ebook
  • Prijs: € 24,50
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van het televisie wandelboek Dwars door de Lage Landen 2

Arnout Hauben gaat opnieuw op pad dwars door zijn zo geliefde Lage Landen. Samen met kompanen Ruben en Philippe wandelt hij deze keer 1000 kilometer van Lauwersoog, in het uiterste noorden van Nederland, naar De Panne in West-Vlaanderen.

Tijdens deze tocht doorkruisen de drie vrienden het hart van Nederland langs het Diagonaalpad. Zo lopen ze het Friese Woudenpad, het Pionierspad en het Floris V-pad. In België vinden ze aansluiting op de gr-5a.

Deze trage wandelwegen leiden door prachtige natuurparken en komen langs historische steden. Onderweg spreekt Arnout in zijn bekende stijl met de mensen die hij tegenkomt en gaat hij op zoek naar verhalen die de Lage Landen kleur hebben gegeven.

Deze wandelgids wijst je de weg in 50 verrassende etappes in Nederland en België door polders en bossen, langs molens en meren, door kleine dorpen en grote steden. De handige wandelkaarten brengen je naar tal van bezienswaardigheden en verborgen parels.

En route!

De tv-serie wordt vanaf 21 april 2024, primetime, uitgezonden op NPO 2 om 20.15 uur. En bij de VRT later in het jaar na de sportzomer.

Bijpassende boeken

Gerelateerde berichten