Willy van der Griendt Daten voor gevorderden recensie en informatie over de memoir over hoe ik tal van mannen ontmoette en mezelf tegenkwam. Op 7 mei 2024 verschijnt bij uitgeverij Nijgh & Van Ditmar het nieuwe boek en memoir van schrijfsters en actrice Willy van der Griendt over haar ervaringen met daten. Op deze pagina lees je uitgebreide informatie over de inhoud van het boek, de schrijfster en over de uitgave.

Willy van der Griendt Daten voor gevorderden recensie

Als er in de media een boekbespreking of recensie verschijnt van Daten voor gevorderden, het nieuwe boek van Willy van der Griendt dan zullen we er op deze pagina aandacht aan besteden.

Willy van der Griendt Daten voor gevorderden

Daten voor gevorderden

Hoe ik tal van mannen ontmoette en mezelf tegenkwam

  • Auteur: Willy van der Griendt (Nederland)
  • Soort boek: memoir
  • Uitgever: Nijgh & Van Ditmar
  • Verschijnt: 7 mei 2024
  • Omvang: 240 pagina’s
  • Uitgave: paperback / ebook
  • Prijs: € 21,99
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst nieuw boek van Willy van der Griendt over haar ervaringen met daten

Actrice en schrijfster W. pronkte op haar 73e in badpak op de cover van de Libelle en leidde altijd een avontuurlijk en druk leven, maar die grote, allesomvattende liefde die haar tot het einde der tijden zou vergezellen heeft ze nog niet gevonden. Sinds een aantal jaar begeeft ze zich – met gezonde tegenzin – op het online datingpad. Ze valt van de ene date in de andere, de mannen die ze ontmoet zijn afwisselend leuk, bizar en buitengewoon gênant, maar de ware zit er niet tussen. Toch geeft ze niet op, want het idee dat een algoritmische toevalstreffer haar toch ineens ten deel valt werkt als een verslavend levenselixer: hij moet toch ergens zijn, die leuke, maatschappelijk geëngageerde, slimme, knappe, vrijgevochten en welbespraakte man?

Tijdens W.’s zoektocht naar een geestverwant die net als zij is gevormd door de roemruchte jaren zeventig wordt ze meer en meer geconfronteerd met de vraag: aan welke voorwaarden moet mijn toekomstige partner voldoen en wat zegt die wensenlijst over mij?

Daten voor gevorderden is het tragikomische verhaal van een zoektocht naar echte liefde wanneer je alles in je leven al voorbij hebt zien komen.

Bijpassende boeken

 

Gerelateerde berichten