Voetballer Trainer Overleden 2021 Overzicht.

Voetballer en trainer overleden 2021 overzicht. Welke bekende voetballers en trainers zijn overleden in 2021? Wat is de sterfdatum en sterfplaats van deze bekende voetballers? Op welke positie speelde de voetballer? Hoe vaak speelde de voetballer in het nationale elftal en hoeveel doelpunten scoorde hij of zij?

Voetballer en trainer overleden 2021

Overzicht van bekende voetballers en trainers overleden in 2021. Uiteraard zijn de datum van overlijden en de sterfplaats en land opgenomen. Bovendien is er informatie over de leeftijd die de voetballer of trainer bereikt heeft. Ook besteden we aandacht aan de beste prestaties en informatie over het aantal interlands en doelpunten die de voetballers gespeeld en gemaakt hebben. Links verwijzen naar uitgebreide informatie van de betreffende voetballer en trainer.


advertentie

Overleden in januari 2021

Overleden op 1 januari 2021

  • Bernard Guignedoux (72 jaar)
    Franse voetballer en voetbalcoach
    geboren op 31 januari 1947
    geboorteplaats: Saint-Germain-en-Laye, Yvelines, Frankrijk

Overleden in februari 2021

 


advertentie

Voetballer trainer overleden in 2020

Welke bekende voetballers en trainers zijn overleden in 2020? Wat is de sterfdatum en sterfplaats van deze bekende voetballers? Om er een aantal te noemen die naar de eeuwige voetbalvelden vertrokken zijn in 2020: Diego Maradona, Pim Doesburg, Ray Clemence, Tonny Bruins Slot, Nobby Stiles, Wim Suurbier, Jack Charlon, Eddie Pieters Graafland en Barry Hulshof…meer informatie >

Bijpassende informatie

Gerelateerde berichten