Sporter overleden 2021 coach en sportbestuurder

Sporter overleden 2021 overzicht. Welke bekende sporters, trainers en sportbestuurders zijn er overleden in 2021? Wat is de sterfdatum en sterfplaats van deze bekende sporters en coaches? Met welke sport zijn de sporters bekend geworden? Wat zijn beste en meest opvallende prestaties bijvoorbeeld tijdens de Olympische Spelen of Wereldkampioenschappen?

Sporter overleden 2021

Overzicht van bekende sporters overleden in 2021. Uiteraard zijn de datum van overlijden en de sterfplaats en land opgenomen. Bovendien is er informatie over de leeftijd die de sporter of trainer bereikt heeft. Ook besteden we aandacht aan de beste prestaties en informatie over het aantal interlands en doelpunten die de voetballers gespeeld en gemaakt hebben. Links verwijzen naar uitgebreide informatie van de betreffende sporter, coach, trainer of sportbestuurder.


advertentie

Overleden in januari 2021

Overleden op 3 januari 2021

 • Roger Hassenforder (90 jaar)
  Franse wielrenner en gastronoom
  overleden in Colmar, Frankrijk
  geboren op 23 juli 1930
  geboorteplaats: Sausheim, Frankrijk
  winnaar 8 etappes in de Ronde van Frankrijk

advertentie

Voetballer trainer overleden in 2020

Welke bekende voetballers en trainers zijn overleden in 2020? Wat is de sterfdatum en sterfplaats van deze bekende voetballers? Om er een aantal te noemen die naar de eeuwige voetbalvelden vertrokken zijn in 2020: Diego Maradona, Pim Doesburg, Ray Clemence, Tonny Bruins Slot, Nobby Stiles, Wim Suurbier, Jack Charlon, Eddie Pieters Graafland en Barry Hulshof…meer informatie >

Bijpassende informatie

Gerelateerde berichten