Stefanie Waldeck 150 golf courses you need to visit before you die recensie en informatie over de inhoud van het boek over de beste en mooiste publieke golfbanen ter wereld. Op 5 maart 2024 verschijnt bij uitgeverij Lannoo het Engelstalige boek 150 golf courses you need to visit before you die. Het is geschreven door de Amerikaanse auteur en redacteur Stefanie Waldeck. Hier lees je informatie over de inhoud van het boek, de schrijfster en over de uitgave.

Stefanie Waldeck 150 golf courses you need to visit before you die

We besteden ook aandacht aan de boekbesprekingen en recensie van het boek van Stefanie Waldeck over de beste en mooiste publieke golfbanen ter wereld, zodra deze in de media verschijnen.

Stefanie Waldeck 150 golf courses you need to visit before you die

150 golf courses you need to visit before you die

De mooiste golfbanen van de wereld

  • Auteur: Stephanie Waldeck (Verenigde Statent)
  • Soort boek: reisboek, reisgids
  • Taal: Engels
  • Uitgever: Lannoo
  • Verschijnt: 4 maart 2024
  • Omvang: 256 pagina’s
  • Uitgave: gebonden boek
  • Prijs: € 29,99
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van het boek over de beste publieke golfbanen ter wereld

De mooiste golfbanen van de wereld, verzameld in een prachtig boek.

Na 150 bars, restaurants, hotels, houses en gardens, is er nu ook 150 golf courses you need to visit before you die. Voor de liefhebbers van de sport zijn golfbanen echte must-see plekken, en terecht. De New Yorkse auteur selecteerde de mooiste 150, stuk voor stuk pareltjes.

Het boek voorziet een schat aan beelden en praktische informatie van ’s werelds meest toonaangevende golfbanen. Deze golfbanen bevinden zich langs kustlijnen, in bergen, in woestijnen, aan meren en bossen, overal ter wereld. En iedereen kan er een balletje slaan, want de banen zijn publiek toegankelijk.

Devorah Lev-Tov - 150 Spas You Need to Visit Before You DieDevorah Lev-Tov – 150 spas you need to visit before you die
De ultieme gids voor spa’s en wellness wereldwijd
Dit boek belicht en verkent een aantal van ’s werelds meest bijzondere en luxueuze spabestemmingen. Het biedt lezers een overzicht van 150 uitzonderlijke spa’s in verschillende landen en regio’s, elk bekend om unieke behandelingen, adembenemende locaties en uitzonderlijke wellnesservaringen. Het bevat gedetailleerde informatie over elke spa, de voorzieningen, wellnessfilosofieën en de algehele sfeer…lees verder >

Bijpassende informatie

Gerelateerde berichten