Devorah Lev-Tov 150 spas you need to visit before you die recensie en informatie over de inhoud van het boek over de beste spa’s en wellnesscentra ter wereld. Op 19 februari 2024 verschijnt bij uitgeverij Lannoo het Engelstalige boek 150 spas you need to visit before you die. Het is geschreven door de Amerikaanse auteur en redacteur Devorak Lev-Tov. Hier lees je informatie over de inhoud van het boek, de schrijfster en over de uitgave.

Devorah Lev-Tov – 150 spas you need to visit before you die

We besteden ook aandacht aan de boekbesprekingen en recensie van het boek van Devorah Lev-Tov zodra deze in de media verschijnen.

Devorah Lev-Tov - 150 Spas You Need to Visit Before You Die

150 spas you need to visit before you die

De ultieme gids voor spa’s

  • Auteur: Devorah Lev-Tov (Verenigde Staten)
  • Soort boek: reisboek, fotoboek
  • Taal: Engels
  • Uitgever: Lannoo
  • Verschijnt: 19 februari 2024
  • Omvang: 256 pagina’s
  • Uitgave: gebonden boek
  • Prijs: € 29,99
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van het boek over de beste spa’s en wellnesscentra ter wereld

Dit boek belicht en verkent een aantal van ’s werelds meest bijzondere en luxueuze spabestemmingen. Het biedt lezers een overzicht van 150 uitzonderlijke spa’s in verschillende landen en regio’s, elk bekend om unieke behandelingen, adembenemende locaties en uitzonderlijke wellnesservaringen. Het bevat gedetailleerde informatie over elke spa, de voorzieningen, wellnessfilosofieën en de algehele sfeer.

Lezers kunnen een combinatie verwachten van resortspa’s, stedelijke retraites en wellnesscentra die een gevarieerd aanbod bieden van holistische therapieën, ontspanningstechnieken en herstelgerichte ervaringen. Het boek kan dienen als een praktische reisgids voor liefhebbers van spa’s en als inspiratiebron voor mensen die op zoek zijn naar ultieme ontspanning en zelfzorgervaringen. Een bucketlist voor reizigers met een selectie van ’s werelds meest transformerende spa-ervaringen.

Stefanie Waldeck 150 golf courses you need to visit before you dieStefanie Waldeck – 150 golf courses you need to visit before you die
De mooiste golfbanen van de wereld
Het boek voorziet een schat aan beelden en praktische informatie van ’s werelds meest toonaangevende golfbanen. Deze golfbanen bevinden zich langs kustlijnen, in bergen, in woestijnen, aan meren en bossen, overal ter wereld. En iedereen kan er een balletje slaan, want de banen zijn publiek toegankelijk…lees verder >


advertentie

Bijpassende informatie

Afbeelding bovenzijde: © Courtesy of Royal Malewane (via Lanoo)

Gerelateerde berichten