Bloemen haken a la Sacha boek

Sascha Blase-Van Wagtendonk Bloemen haken recensie en informatie over de inhoud van het haakboek met tips en advies van basissteek tot veldboeket. Op 10 juli 2024 verschijnt bij Kosmos Uitgevers het nieuwe boek over haken van Sascha Blase-Van Wagtendonk. Hier lees je informatie over de inhoud van het boek, de schrijfster en over de uitgave.

Sascha Blase-Van Wagtendonk Bloemen haken recensie

Als er in de media een boekbeschrijving, review of recensie verschijnt van het boek Bloemen haken, geschreven door Sascha Blase-Van Wagtendonk, dan kun je er op deze pagina informatie over vinden.

Sascha Blase-Van Wagtendonk Bloemen haken

Bloemen haken

Van basissteek tot veldboeket

  • Auteur: Sascha Blase-Van Wagtendonk (Nederland)
  • Soort boek: haakboek, hobbyboek
  • Uitgever: Kosmos Uitgevers
  • Verschijnt: 10 juli 2024
  • Omvang: 128 pagina’s
  • Uitgave: gebonden boek
  • Prijs: € 27,50
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van het nieuwe hobbyboek over bloemen haken

Haak je eigen bloemen à la Sascha, Dit kleurrijke boeket vergaat nooit. Na bloemen van vilt, papier, karton en zelfs bouwsteentjes is er nu eindelijk de mogelijkheid om een plukboeket te haken. Sascha Blase-van Wagtendonk heeft voor Bloemen haken patronen ontworpen voor maar liefst 10 verschillende bloemen, die samen een kleurrijk veldboeket vormen. Geschikt voor beginners en gevorderden!

De bloemen kunnen op zichzelf ook gebruikt worden als decoratie, corsage, applicatie en eindeloos veel meer. Ze zijn gehaakt met fijn garen en een dunne haaknaald, om van elk ontwerp een kunstwerkje te maken. De patronen zijn onderverdeeld in 5 verschillende niveaus. Daarnaast bevatten de instructies zowel een geschreven patroon als een symbooldiagram en uitgebreide stap-voor-stap foto’s en worden deze bloemen gehaakt zonder naaiwerk.

Met de patronen maak je een Margriet, Eucalyptus, Anjer, Lelie, Gerbera, Roos, Santini Chrysant, Zonnebloem, Allium (Sierui) en Delphinium (Ridderspoor). Bloemen haken mag zeker niet in je collectie haakboeken ontbreken. Zet je eigen gehaakte veldboeket in een vaas thuis of geef het als cadeau.

Bijpassende boeken en informatie

Gerelateerde berichten