Nieuwe campergidsen

Welke nieuwe campergidsen zijn er verschenen? Wat zijn de landen en regio’s waarover de campergidsen informatie bieden? Bij welke uitgeverij verschijnen de reisgidsen voor het reizen per camper? Wanneer ligt elke nieuwe campergids in de boekhandel? Wie heeft de reisgids voor de camper geschreven?

Nieuwe campergidsen

Op deze pagina is een overzicht gemaakt van de nieuwste campergidsen. Uiteraard is er aandacht voor de reisgidsen die recent verschenen zijn. Maar bovendien is er aandacht voor reisgidsen over reizen per camper die uitgegeven gaan worden.

Welke nieuwe campergidsen verschijnen er in 2024

Onderstaand overzicht is ingedeeld op datum waarop de reisgids verschijnt. Bovenaan de lijst staan dus de nieuwe gidsen ook die nog moeten verschijnen.

Campergids Provence & Côte d’AzurCampergids Provence & Côte d’Azur

Auteur: Carina Hofmeister
Verschijnt: 22 mei 2024
Uitgever: Uitgeverij Elmar
Omvang: 200 pagina’s
Uitgave: paperback
Prijs: € 22,99
De campergids Provence & Côte d’Azur biedt zes prachtige routes die je de regio’s laten ontdekken. Het eerste hoofdstuk bevat een best of campings, ontdek de regio, informatie over eten & drinken en suggesties voor trends en leuke sporten. In het volgende hoofdstuk vindt u de reissuggesties. De beste plekken om te winkelen, dineren en uit te gaan, evenals fotostops en campings zijn inbegrepen. Of het nu een afgelegen plek is met veel rust, of juist actie en drukte, of met kinderen en honden – de campergids heeft voor elke reiziger de juiste camping. De routes kunnen uiteraard naar eigen wens worden aangepast en gecombineerd…lees verder >

Campergids Zuid-Zweden

Auteur: Oliver Lück
Verschijnt: 22 mei 2024
Uitgever: Uitgeverij Elmar
Omvang: 200 pagina’s
Uitgave: paperback
Prijs: € 22,99
De campergids Zuid-Zweden laatje via vijf routes het gebied ontdekken. Het eerste hoofdstuk bevat een best of campings, ontdek de regio, informatie over eten & drinken en suggesties voor trends en leuke sporten. In het volgende hoofdstuk vindt u de reissuggesties. De beste plekken om te winkelen, dineren en uit te gaan, evenals fotostops en campings zijn inbegrepen. Of het nu een afgelegen plek is met veel rust, of juist actie en drukte, of met kinderen en honden – de campergids heeft voor elke reiziger de juiste camping…lees verder >


Bijpassende boeken en informatie

Afbeelding bovenzijde: H. Lu (Unsplash)

Gerelateerde berichten