Oliver Lück Campergids Zuid-Zweden

Campergids Zuid-Zweden recensie en informatie over de inhoud van de camper reisgids geschreven door Oliver Lück. Op 22 mei 2024 verschijnt bij Uitgeverij Elmar de nieuwe campergids voor het zuiden van Zweden. Hier lees je informatie over de inhoud van de reisgids, de auteur en over de uitgave.

Campergids Zuid-Zweden recensie

Als er in de media een boekbespreking, review of recensie verschijnt van de Campergids voor  het zuiden van Zweden, geschreven door Oliver Lück, dan besteden we er op deze pagina aandacht aan.

Campergids Zuid-Zweden

Campergids Zuid-Zweden

  • Auteur: Oliver Lück
  • Soort boek: campergids
  • Land: Zweden
  • Streek: Zuid-Zweden
  • Uitgever: Uitgeverij Elmar
  • Verschijnt: 22 mei 2024
  • Omvang: 200 pagina’s
  • Uitgave: paperback
  • Prijs: € 22,99
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van de campergids voor Zuid-Zweden

De campergids Zuid-Zweden laatje via vijf routes het gebied ontdekken. Het eerste hoofdstuk bevat een best of campings, ontdek de regio, informatie over eten & drinken en suggesties voor trends en leuke sporten. In het volgende hoofdstuk vindt u de reissuggesties. De beste plekken om te winkelen, dineren en uit te gaan, evenals fotostops en campings zijn inbegrepen. Of het nu een afgelegen plek is met veel rust, of juist actie en drukte, of met kinderen en honden – de campergids heeft voor elke reiziger de juiste camping. De routes kunnen uiteraard naar eigen wens worden aangepast en gecombineerd. De stops zijn naar wens samen te stellen, waardoor je zowel lange trips als kortere weekendtrips kunt plannen. Dankzij de overzichtelijke plattegronden heeft de lezer altijd de beste etappes, de mooiste tussenstops en de beste kampeerplekken voorhanden. GPS-tracks zijn ook inbegrepen en helpen bij het navigeren. Na de routes volgt het hoofdstuk plannen –pakken – vertrekken.

Het hoofdstuk Goed om te weten biedt informatie van A tot Z, informatie over festivals & evenementen en checklists van PaulCamper. Deze garanderen dat alles wat je echt nodig hebt aanwezig is. En als de kinderen aan het zeuren zijn, zijn er speltips voor onderweg. Het hoofdstuk wordt afgesloten met een camper woordenboek. Er is ruimte voor notities en de populaire faux pas-vermijder niet doen! aan het einde van de gids. Door de compactheid zijn de campergidsen overzichtelijk en makkelijk mee te nemen. Het vakantiegevoel is vanaf pagina één voelbaar en ook het motto ‘reismaatje in plaats van reisgids’ herken je dankzij de stijlvolle lay-out en het ontspannen taalgebruik op elke bladzijde van deze campergids.

Bijpassende boeken en informatie

Gerelateerde berichten