Styling tips & tricks van Nicolicious woonboek van Nico Tijsen

Nico Tijsen Styling tips & tricks van Nicolicious recensie en informatie  over de inhoud van het nieuwe lifestyle- en woonboek van de creative director van Rivièra Maison. Op 26 juni 2024 verschijnt bij uitgeverij Terra het nieuwe lifestyleboek met ideeën en interieurtips van Nico Tijsen, ook bekend onder de naam Nicolicious. Hier lees je informatie over de inhoud van het boek, de schrijver en over de uitgave.

Nico Tijsen – Styling tips & tricks van Nicolicious recensie

Als er in de media een boenbespreking, review of recensie verschijnt van Styling tips & tricks van Nicolicious, het nieuwe woon- en lifestyleboek van Nico Tijsen, dan besteden we er op deze pagina aandacht aan.

Nico Tijsen Styling tips & tricks van Nicolicious

Styling tips & tricks van Nicolicious

Stylinginspiratie voor je interieur

  • Auteur: Nico Tijsen (Nederland)
  • Soort boek: lifestyleboek, woonboek
  • Uitgever: Terra
  • Verschijnt: 26 juni 2024
  • Omvang: 224 pagina’s
  • Uitgave: gebonden boek
  • Prijs: € 32,50
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van het nieuwe woon- en lifestyleboek van Nicolicious, alias Nico Tijsen

Een van de toonaangevende interieurontwerpers van dit moment is Nico Tijsen. Voor zijn ontwerpen reist hij de hele wereld over. Hij maakt gebruik van veel natuurlijke kleuren en materialen. Leer van de meester hoe je van je huis een warm en uniek thuis maakt met een stijlvol en sfeervol interieur met een persoonlijke touch, boordevol unieke details.

Nico, ook bekend als Nicolicious (@nicolicious2), is de creative director van Rivièra Maison. In de meer dan dertig jaar waarin hij voor dit merk werkt, creëerde hij zijn eigen stijl en regels op het vlak van interieurstyling. In dit prachtige boek neemt hij je mee in zijn wereld. Laat je inspireren door de man voor wie interieurstyling zijn lust en zijn leven is en die als motto heeft: ‘meer is zeker meer!’

Nico Tijsen is de creative director van Rivièra Maison. Hij werkt ook onder de naam Nicolicious (@Nicolicious2) en heeft een schare trouwe volgers. Eerder werkte hij mee aan het RTL televisieprogramma ‘Kijk op wonen’.

Bijpassende boeken

 

Gerelateerde berichten