Marta Klejman & Joanna Klejman Fermentista recensie en informatie kookboek over de gezonde kracht van gefermenteerde groenten. Op 2 april 2025 verschijnt bij uitgeverij Lannoo het nieuwe kookboek van Marta & Joanna Klejman. Hier lees je informatie over de inhoud van het boek, de auteurs en over de uitgave.
Marta Klejman & Joanna Klejman Fermentista recensie en informatie
Als er in de media een boekbespreking of recensie verschijnt van Fermentista, de gezonde kracht van gefermenteerde groenten, het nieuwe kookboek van Marta Klejman en Joanna Klejman, dan besteden we er op deze pagina aandacht aan.
Fermentista
De gezonde kracht van gefermenteerde groenten
- Auteurs: Marta Klejman, Joanna Klejman (België)
- Soort boek: kookboek
- Uitgever: Lannoo
- Verschijnt: 2 april 2025
- Omvang: 192 pagina’s
- Uitgave: gebonden boek / ebook
- Prijs: € 29,99 / € 15,99
- Boek bestellen bij: Bol / Libris
Flaptekst van het kookboek over gefermenteerde groente
Ontdek de helende kracht van fermenteren.
Gefermenteerde rauwe groenten zijn heerlijk krokant, zurig en fris. Ze zitten boordevol probiotica die je natuurlijke weerstand optimaliseren. Marta en Joanna Klejman, Poolse tweelingzussen die in België wonen, ondervonden zelf de nadelen van bewerkte voeding op hun gezondheid. Zodra ze ontdekten hoe belangrijk het darmmicrobioom is voor de gezondheid, beseften ze al gauw hoezeer ze de gefermenteerde voeding uit hun kindertijd in Polen misten. Ze begonnen opnieuw met fermenteren en ervaarden de krachtige gezondheidsvoordelen. Nu blazen ze deze traditionele recepten met passie nieuw leven in en ontwikkelen ze daarnaast nieuwe recepten.
In Fermentista delen ze graag hun kennis over de kunst en voordelen van fermenteren. Ze leggen de basisrecepten helder en duidelijk uit, zodat iedereen er direct mee aan de slag kan. Daarnaast presenteren ze een veertigtal heerlijke recepten waarin krokante, frisse groenten verwerkt zijn.
Diëtiste Marta Klejman is samen met haar tweelingzus Joanna Klejman de drijvende kracht achter Fermentista’s. Ze organiseren boeiende fermentatieworkshops en brengen smaakvolle gefermenteerde groenten op de markt.
advertentie