Ontwerp je eigen voedseltuinbos boek

Evelyn De Bruecker Ontwerp je eigen voedselbostuin recensie en informatie over de inhoud van het nieuwe tuinboek. Op 3 mei 2024 verschijnt bij uitgeverij Sterck & De Vreese het nieuwe tuinboek over het ontwerpen en maken van een voedselbostuin. Hier lees je informatie over de inhoud van het boek, de schrijfster en over de uitgave.

Evelyn De Bruecker Ontwerp je eigen voedselbostuin recensie

Als er in de media een boekbespreking of recensie verschijnt van Ontwerp je eigen voedselbostuin, geschreven door Evelyn De Bruecker, dan besteden we er op deze pagina aandacht aan.

Evelyn De Bruecker Ontwerp je eigen voedselbostuin

Ontwerp je eigen voedselbostuin

Klimaatrobuust en biodivers

  • Auteur: Evelyn De Bruecker (België)
  • Soort boek: tuinboek
  • Uitgever: Sterck & De Vreese
  • Verschijnt: 3 mei 2024
  • Omvang: 256 pagina’s
  • Uitgave: paperback
  • Prijs: € 27,50
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van het boek over het voedseltuinbos van Evelyn De Bruecker

Voedselbossen zijn hip, zoveel is zeker. Maar lijkt dat voor jou een onhaalbare droom omdat je alleen maar een balkon of een kleine tuin hebt? In Ontwerp je eigen voedselbostuin leer je stap voor stap hoe je deze droom toch kan realiseren.

Heb je slechts een terras of balkon, dan krijg je advies over de soorten potten, de potgrond, de geschikte planten en hoe je je eigen compost en meststof maakt. Een mini-voedselbos binnen handbereik dus. Beschik je over een lap(je) grond, dan begin je met observeren: welke delen staan in de schaduw, in de zon – hoelang en wanneer? Wat is de hoofdrichting van de wind? Welke bodemsoort heb je ter beschikking? … Een goede voorbereiding is het halve werk. Een uitgebreide plantenlijst, praktische info over het ontwerp en over het onderhoud van de planten helpen je een heel eind op weg!

Het leukste aan een voedselbos is de oogst. De originele receptjes bereid met al dat lekkers doen je alvast watertanden.

Herman Dierickx Ontwerp je eigen ecologische siertuinHerman Dierickx – Ontwerp je eigen ecologische siertuin
Klimaatrobuust – droogteresistent – biodivers
siertuinboek
Uitgever: Sterck & De Vreese
Verschijnt: 27 juni 2024

Bijpassende boeken

Gerelateerde berichten