Wout Bru Chef Bru kookboek recensie en informatie over de recepten, gerecht en inhoud. Op 1 mei 2024 verschijnt bij uitgeverij Lannoo het kookboek van sterrenchef Wout Bru die vier restaurants heeft in het Waalse stadje Durbuy. Hier lees je informatie over de inhoud van het kookboek, de auteur en over de uitgave.
Wout Bru Chef Bru kookboek recensie
Als er in de media een boekbespreking of recensie verschijnt van het kookboek van de Belgische sterrenchef Wout Bru, dan besteden wij er op deze pagina aandacht aan.
Chef Bru
De brasseriekeuken van Wout Bru
- Auteur: Wout Bru (België)
- Soort boek: kookboek
- Uitgever: Lannoo
- Verschijnt: 1 mei 2024
- Omvang: 192 pagina’s
- Uitgave: gebonden boek
- Prijs: € 29,99
- Boek bestellen bij: Bol / Libris
Flaptekst van het kookboek van Wout Bru
De heerlijk ongecompliceerde keuken van sterrenchef Wout Bru.
Na zijn tweesterrenrestaurant Chez Bru in het Franse Eygalières is Wout Bru niet blijven stilstaan: met vier restaurants in Durbuy – sterrenrestaurant Le Grand Verre, La Bru’sserie, Limoni e Tartufi en Wagyu – bedient hij een heel divers publiek.
In zijn nieuwe boek toont hij zijn diverse keukenstijlen, maar focust hij vooral op toegankelijke recepten met zoveel mogelijk ingrediënten van bij ons. Chez Bru bij jou thuis!