Utrecht romans en boeken over de stad

Welke nieuwe Utrecht romans en boeken over de stad verschijnen er? Wat is het onderwerp van de romans en andere boek? Wie is de schrijver of schrijfster van de romans en non-fictie boeken? Hoe worden de boeken gerecenseerd, besproken en gewaardeerd? Bij welke uitgever verschijnen de nieuwe Utrecht romans en andere boeken en wanneer?

Utrecht romans en boeken over de stad

Op deze pagina is het overzicht te vinden van nieuwe romans, kinderboeken, geschiedenisboeken en andere non-fictie die over de stad Utrecht verschijnen. De boeken zijn ingedeeld op de datum waarop ze in de boekhandel liggen, waarbij de nieuwste uitgaven bovenaan de lijst staan, ook die nog moeten verschijnen.

Johannes Westendorp De maat van alle dingenJohannes Westendorp – De maat van alle dingen

Auteur: Johannes Westendorp
Soort boek: Utrecht roman, debuutroman
Uitgever: Thomas Rap
Verschijnt: 30 mei 2024
De plot staat vast: op 2 januari 2017 wordt in de Utrechtse winkelpassage Hoog Catharijne een aanslag gepleegd. Inclusief de dader vallen er vijf dodelijke slachtoffers. De maat van alle dingen beslaat de drie voorafgaande maanden, waarin de verhalen worden verteld van alle betrokkenen. Niet alleen laat Johannes Westendorp op meesterlijke wijze zien hoe deze ogenschijnlijk losse levens onverbiddelijk door het noodlot met elkaar verweven raken, maar bovenal toont hij de mens in al zijn kwetsbaarheid en glorie…lees verder >


advertentie

Bijpassende informatie

Afbeelding bovenzijde: M. Woortman (Unsplash)

Gerelateerde berichten