Treurtrips Reisgids Mooiste Lelijke Plekken van Nederland

Treurtrips Reisgids van mooiste lelijke plekken van Nederland. Wat zijn de mooiste lelijke plekken van Nederland? Journalist Mark van Wonderen heeft deze ongereguleerde plekken in Nederland vastgelegd in zijn boek Treurtrips.

Treurtrips Reisgids van de Mooiste Lelijke Plekken van Nederland

Volgens Mark van Wonderen, de schrijver van de bijzondere reisgids Treurtrips, moeten we plekken omarmen die zich niks van die Hollandse regelzucht lijken aan te treffen. Hij is dan ook op zoek gegaan naar deze mooie lelijke plekken in Nederland, geeft een uitgebreide beschrijving, laat ze zien op mooie foto’s en levert een bijpassende soundtrack.

Mark van Wonderen Treurtrips Reisgids

Treurtrips

(Her)ontdek Nederland!

  • Schrijver: Mark van Wonderen (Nederland)
  • Soort boek: fotoboek, reisgids
  • Uitgever: Rubinstein Publishing
  • Verschijnt: 20 januari 2020
  • Omvang: 304 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Boek

Flaptekst van de reisgids Treurtrips

Nederland is een mooi land, maar wel een heel erg aangeharkt land. Over elke vierkante meter is nagedacht en zijn talloze bestemmingsplannen geschreven. Zodra in ons land een plek dreigt te verloederen, komen gemeentes en projectontwikkelaars onmiddellijk in actie. Daarom moeten we de plekken omarmen die zich niks van die Hollandse regelzucht lijken aan te treffen. Gebouwen die heerlijk onbekommerd staan weg te kwijnen, verloederde winkelcentra waar nog geen grootscheepse renovatieplannen voor zijn opgesteld en badplaatsen die eens iets van grandeur moeten hebben uitgestraald, maar waar nu alleen de snackbar nog goede zaken doet.

Journalist Mark van Wonderen is een groot liefhebber van dergelijke aandoenlijke treurnis en reisde het hele land af om deze plekken vast te leggen. In de reisgids Treurtrips staan de beelden van de mooiste lelijke plekken van Nederland verzameld. Gecombineerd met handige routekaartjes en tips die jouw bezoek aan een plaats die doorgaans maar weinig toeristen trekt tot een groot succes zullen maken. Inclusief tips en kaarten met inspirerende fiets-, wandel- en scootmobiel routes.

Treurtrips Reisgids Kaartje Nederland Noord


Bijpassende Tips en Informatie


Foto informatie
Foto’s uit het boek Treurtrips (met toestemming van Uitgeverij Rubinstein)

Gerelateerde berichten