Het Bontebeestenhotel kinderboek van Stefan Wolters & Yvon van Oel

Stefan Wolters & Yvon van Oel Het Bontebeestenhotel recensie en informatie over het nieuwe kinderboek voor 5+ jaar. Op 6 juni 2024 verschijnt bij Uitgeverij Leminscaat het nieuwe 5+ jaar kinderboek van Stefan Wolters & Yvon van Oel. Hier lees je informatie over de inhoud van het boek, de schrijvers en over de uitgave.

Stefan Wolters & Yvon van Oel Het Bontebeestenhotel recensie

Als er in de media een boekbespreking of recensie verschijnt van het kinderboek van Stefan Wolters & Yvon van Oel Het Bontebeestenhotel, dan besteden we er op deze pagina aandacht aan.

Stefan Wolters & Yvon van Oel Het Bontebeestenhotel

Het Bontebeestenhotel

  • Auteurs: Stefan Wolters, Yvon van Oel (Nederland)
  • Soort boek: kinderboek (5+ jaar)
  • Uitgever: Lemniscaat
  • Verschijnt: 6 juni 2024
  • Omvang: 64 pagina
  • Uitgave: gebonden boek
  • Prijs: € 17,99
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van het kinderboek van Stefan Wolters & Yvon van Oel

Maak kennis met gekke gasten en merkwaardige medewerkers! Er is van alles te zien in het Bontebeestenhotel. Wat denk je van de Draaideurdobermanns, die je welkom heten in het hotel? De Garderobegorilla, die zo van roze houdt en het liefst de jasjes van alle bezoekers past? De Badkamerbaviaan, die uren met zijn badeendjes speelt?

Neem plaats aan tafel in het restaurant en laat je bestelling opnemen door de Restaurantraven, of doe een drankje aan de bar bij de Barbarbeel. Terwijl de Keukenkaaiman je diner klaarmaakt, kun je genieten van de stand-upcomedy van de Hi-Ha-Hyena – of van de aanblik van een van de andere harige hotelgasten en merkwaardige medewerkers! Eén ding is zeker: je hoeft je nooit te vervelen in het Bontebeestenhotel.

Stefan Wolters is schrijver, illustrator en beeldend kunstenaar. Samen met Yvon van Oel is hij eigenaar van de Haagse kinderboekwinkel Alice in Wonderland. Naast boeken maakt Stefan kindertheatervoorstellingen en is hij poppenspeler. Het Bontebeestenhotel is zijn eerste boek bij Lemniscaat.

Yvon van Oel studeerde aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Ze schildert het liefst over de natuur en maakt grote dierenportretten. Samen met haar partner heeft ze de Haagse Kinderboekwinkel Alice in Wonderland. Ze woont in Voorburg en heeft een dochter en een zoon. Bij Lemniscaat verschenen van haar hand Vergeet je knuffels niet! en Een nieuwe jas.

Bijpassende boeken en informatie

Gerelateerde berichten