Reishandboek Tanzania reisgids van Paul de Waard

Reishandboek Tanzania reisgids van Paul de Waard recensie en informatie over de inhoud van de nieuwe editie. Op 11 juni 2024 verschijnt bij uitgeverij Elmar de nieuwe uitgave van Reishandboek Tanzania, geschreven door Paul de Waard met praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden. Hier lees je informatie over de inhoud van de reisgids, de schrijver en over de uitgave.

Reishandboek Tanzania reisgids recensie

Als er in de media een boekbespreking, review of recensie verschijnt van het nieuwe Reishandboek Tanzania, de reisgids geschreven door Paul de Waard, dan besteden we er op deze pagina aandacht aan.

Reishandboek Tanzania reisgids

Reishandboek Tanzania

Praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden

  • Auteur: Paul de Waard (Nederland)
  • Soort boek: Tanzania reisgids
  • Uitgever: Elmar Uitgevers
  • Reeks: Reishandboek
  • Verschijnt: 11 juni 2024
  • Omvang: 295 pagina’s
  • Uitgave: paperback
  • Prijs: € 19,99
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van de nieuwe Reishandboek reisgids van Tanzania

Het Reishandboek Tanzania begeleidt je op je tocht door het land, maar laat je ook kennismaken met de historie, de flora en de fauna. Gebruik de reisgids als leidraad bij de voorbereiding van je reis of als informatiebron als je meer wilt weten over het land en de bevolking. De beklimming van de Kilimanjaro (Afrika’s hoogste berg), een bezoek aan de Ngorongokrater, dar es Salaam en het eiland Zanzibar, kennismaken met de Maasai en trekken door het Serengeti-park zijn enkele van de hoogtepunten die in het Reishandboek beschreven worden.

Opbouw van het Reishandboek Tanzania. Het Reishandboek bestaat uit drie delen. Het eerste deel beschrijft dit Afrikaanse land en de bevolking. De geschiedenis, zowel politiek als cultureel, komt uitgebreid aan bod. Het leven van alledag, de cultuur, de flora en fauna, aan alle onderwerpen waar je mee te maken kunt krijgen wordt aandacht besteed. In deze reisgids vind je ook een handig overzicht van de nationale parken en wildreservaten.
Het tweede deel bestaat uit praktische informatie; waar moet je rekening mee houden voor, tijdens en na je reis. Het derde deel neemt je mee op reis langs dorpen, steden en door nationale parken. Een complete reisgids om je reis door Tanzania tot een onvergetelijk succes te maken.

Bijpassende boeken en informatie

Afbeelding bovenzijde: H. Cornelissen (Unsplash)

Gerelateerde berichten