Foutje Echt niet prentenboek van Pieter Koolwijk & Linde Faas

Peter Koolwijk & Linde Faas Foutje? Echt niet! recensie en informatie over de inhoud van het nieuwe prentenboek voor 4+ jaar. Op 14 mei 2024 verschijnt bij uitgeverij Lemniscaat het nieuwe prentenboek van Peter Koolwijk en Linde Faas, de makers van Kinderboekenweekgeschenk. Hier lees je informatie over de inhoud van het boek, de auteurs en over de uitgave.

Peter Koolwijk & Linde Faas Foutje? Echt niet! recensie

Als er in de media een boekbespreking, review of recensie verschijnt van het nieuwe prentenboek Foutje? Echtniet! van Peter Koolwijk en Linde Faas, dan besteden we er op deze pagina aandacht aan.

Peter Koolwijk & Linde Faas Foutje Foutje Echt niet

Foutje? Echt niet!

  • Auteurs: Peter Koolwijk, Linde Faas (Nederland)
  • Soort boek: prentenboek (4+ jaar)
  • Uitgever: Lemniscaat
  • Verschijnt: 14 mei 2024
  • Omvang: 32 pagina’s
  • Uitgave: gebonden boek
  • Prijs: € 14,99
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van het nieuwe prentenboek van Peter Koolwijk en Linde Faas

Een supereigenwijs prentenboek van de makers van het Kinderboekenweekgeschenk

Het moest er natuurlijk van komen: Een prentenboek van het onverbrekelijke duo Linde Faas & Pieter Koolwijk.

Je zult maar een foutje zijn. Een inktvlek van een illustrator… Dan heb je toevallig wel pure mazzel, want dan kun je alles worden wat je maar wilt: iets met vleugels, een vis in het water, een stuiterdier, een pretvlek, een banjerbeest. In taal die bruist op zijn Koolwijks en Faas-prenten waar je niet op uitgekeken raakt, is dit een heerlijk verhaal over fantasie, dromen en zijn wie je wilt.

Pieter Koolwijk vindt dat iedereen zijn fantasie moet gebruiken. En lukt dat niet, dan gebruik je toch gewoon die van hem? Dat is tenslotte waarom hij boeken schrijft – én omdat er over sommige zaken beter moet worden nagedacht. Want wat is gek? Of anders? Met zijn boeken over Vlo en Stiekel brak hij door in de kinderboekenwereld. Voor Bens boot kreeg hij een Vlag en Wimpel en zijn boek Gozert werd in 2021 bekroond met de Gouden Griffel.

Linde Faas studeerde cum laude af aan de kunstacademie van Breda. Ze werkt als animator van tekenfilms en als kunstenares, en internationaal als illustrator. Ze is de vaste illustrator van Pieter Koolwijk en maakte eerder haar eigen prentenboeken Ik neem je meeDe jongen en de walvis en Waar is Grote Broer?. Linde woont in Noorwegen en haalt haar inspiratie uit de ongerepte natuur van het hoge noorden

Bijpassende boeken

Gerelateerde berichten