Nieuwe thrillers 2025

Nieuwe thrillers 2025. Welke nieuwe thrillers verschijnen er in het jaar 2025? Wie zijn de schrijvers en schrijfsters van de spannende romans? Wat is de inhoud en het onderwerp van de thrillers en wie zijn de uitgevers? Wanneer zijn de boeken in de boekhandel en online te koop? Van welke thrillerschrijvers verschijnen en nieuwe boeken en wanneer?

Nieuwe thrillers 2025

Op deze pagina kun je lezen welke thrillers en andere spannende boeken er in 2025 verschijnen. Er is zowel aandacht voor werk van Nederlandse thrillerauteurs en Vlaamse schrijvers en schrijfsters, als voor thriller die in het Nederlands vertaald zijn van buitenlandse auteurs. Dit overzicht ia gemaakt in samenwerking met de redactie van Allesoverboekenschrijvers.nl.

De indeling van het overzicht is alfabetisch op maand en dan naam van de thrillerauteurs. Via de link kun je uitgebreide informatie lezen over de inhoud en vaak ook de waardering en recensie van de boeken vinden.


NieuwsbriefGratis nieuwsbrief nieuwste boeken en recensies

Elke week het overzicht van de nieuwe boeken en recensies?
Meld je aan voor de Alles overboekenenschrijvers nieuwsbrief >

Thrillers in januari 2025

  • Henrik Fexeus (Zweden) – Het offer (Zweedse thriller, Memento-reeks deel 1)
  • Ragnar Jónasson De duisternisRagnar Jónasson (IJsland) – De duisternis (IJsland thriller, rechercheur Hulda Hermannsdóttir deel 1)
  • Liza Marklund (Zweden) – Stormberg (Zweedse thriller, Poolcirkel-trilogie deel 3)
  • Tina N. Martin (Zweden) – Het appelmeisje (Zweedse thriller, Idun Lind thriller 1)
  • Max Seeck (Finland) – Het nachtmeisje (Helsinki-thriller 4)

Bijpassende informatie

Gerelateerde berichten