Het Rewildboek van Mike De Roover

Mike De Roover Het rewild boek recensie en informatie over de inhoud van de uitgave met ultieme basistips voor bushcraft, rewilding en survival. Op 10 april 2024 verschijnt bij uitgeverij Lannoo het nieuwe rewild lifestyleboek van Mike De Roover. Hier lees je informatie over de inhoud van het boek, de schrijver en over de uitgave.

Mike De Roover Het rewild boek recensie

Als er in de media een boekbespreking of recensie verschijnt van Het rewild boek van Mike De Roover dan besteden we er op deze pagina aandacht aan.

Mike De Roover Het rewild boek

Het rewild boek

De ultieme basistips voor bushcraft, rewilding en survival

  • Auteur: Mike De Roover (België)
  • Soort boek: lifestyleboek
  • Uitgever: Lannoo
  • Verschijnt: 10 april 2024
  • Omvang: 288 pagina’s
  • Uitgave: paperback
  • Prijs: € 25,99
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van het boek Rewild van Mike de Roover

Het ultieme boek voor iedereen die dichter bij de natuur wil staan.

Bushcraft, survival, rewilding… het zijn grote woorden, maar heel veel mensen hebben behoefte aan verbinding met de natuur.

Mike De Roover speelt hier helemaal op in met dit boek. Hij leert je de basisregels en -kennis van het bushcraften – van het maken van een vuur en een shelter tot het wildplukken en herkennen van paddenstoelen en zeewieren. Het boek staat boordevol recepten, tips, leuke weetjes en verhalen.

Hij besteedt ook volop aandacht aan de filosofie van leven in contact met de natuur, wat je moet doen in extreme omstandigheden, hoe je zelf begint met de rugzak te vullen en op avontuur te gaan.

Al van kleins af aan is Mike De Roover een echte natuurliefhebber, en de liefde en respect voor de natuur zijn alleen maar gegroeid met de jaren. Hij is al tien jaar natuurgids en organiseert workshops en cursussen over eetbare planten, paddenstoelen en bushcraft. Daarnaast heeft hij een grote fascinatie voor survivaltechnieken en op avontuur trekken in de natuur.

Bijpassende boeken

Gerelateerde berichten