Poolreiziger boek van Mike Boddé

Mike Boddé Poolreiziger recensie en informatie boek over de ontdekking van mijn bipolaire stoornis. Op 2 juli 2024 verschijnt bij uitgeverij Nijgh & Van Ditmar het nieuwe boek van Mike Boddé over het omgaan met een bipolaire stoornis. Hier lees je uitgebreide informatie over de inhoud van de memoir, de schrijver en over de uitgave.

Mike Boddé Poolreiziger recensie

Mocht er in de media een boekbespreking of recensie verschijnen van Poolreiziger, De ontdekking van mijn bipolaire stoornis, het autobiografische boek van muzikant, theatermaker en schrijver Mike Boddé, dan besteden we er op deze pagina aandacht aan.

Mike Boddé Poolreiziger

Poolreiziger

De ontdekking van mijn bipolaire stoornis

  • Auteur: Mike Boddé (Nederland)
  • Soort boek: memoir
  • Uitgever: Nijgh & Van Ditmar
  • Verschijnt: 2 juli 2024
  • Uitgever: Nijgh & Van Ditmar
  • Omvang: 160 pagina’s
  • Uitgave: paperback / ebook
  • Prijs: € 20,00
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van het nieuwe boek van Mike Boddé

In 2010 verscheen Pil, waarin cabaretier Mike Boddé openhartig vertelde over de depressie die hem begin jaren negentig over­viel en hoe humor en de farmaceutische industrie hem uiteinde­lijk door deze gitzwarte periode heen hielpen.

Door schade en schande ontdekte Boddé echter dat het verhaal van zijn bestseller inmiddels achterhaald is. In dit nieuwe boek doet hij op een indringende manier verslag van de achtbaan waarin hij te­rechtkwam toen hij te horen kreeg dat alles in zijn hoofd net even anders blijkt te zitten.

Een eerlijk verhaal doorspekt met schaamte, woede en radeloosheid, maar zeker ook met humor.

Mike Boddé (14 januari 1968, Rotterdam) is muzikant, theatermaker en schrijver. Met Thomas van Luyn vormt hij sinds 1991 het duo Mike & Thomas en samen maakten ze in totaal 25 theaterprogramma’s. Daarnaast maakte Mike diverse soloprogramma’s. Op tv verwierf Boddé bekendheid door zijn bijdragen aan Kopspijkers en Podium Witteman.

In 2010 verscheen Pil, waarin cabaretier Mike Boddé openhartig vertelde over de depressie die hem begin jaren negentig over­viel en hoe humor en de farmaceutische industrie hem uiteinde­lijk door deze gitzwarte periode heen hielpen. Door schade en schande ontdekte Boddé echter dat het verhaal van zijn bestseller inmiddels achterhaald is. Momenteel werkt hij aan zijn nieuwe boek Poolreiziger, waarin hij op een indringende manier verslag doet van de achtbaan waarin hij te­rechtkwam toen hij te horen kreeg dat alles in zijn hoofd net even anders blijkt te zitten.

Bijpassende boeken

Gerelateerde berichten