Boek van Michiel Vos in de VS

Michiel Vos Vos in de VS recensie en informatie boek over leven in het hart van de Amerikaanse democratie. Op 24 mei 2024 verschijnt bij uitgeverij Hollands Diep het boek over de Verenigde staten, geschreven door journalist en Amerikacorrespondent Michiel Vos. Hier lees je informatie over de inhoud van het boek, de schrijver en over de uitgave.

Michiel Vos Vos in de VS recensie

Als er in de media een boekbespreking, review of recensie verschijnt van het boek van Michiel Vos, Vos in de VS, Leven in het hart van de Amerikaanse democratie, dan besteden we er op deze pagina aandacht aan.

Michiel Vos Vos in de VS

Vos in de VS

Leven in het hart van de Amerikaanse democratie

  • Schrijver: Michiel Vos (Nederland, Verenigde Staten)
  • Soort boek: journalistiek boek over Amerika
  • Uitgever: Hollands Diep
  • Verschijnt: 24 mei 2024
  • Omvang: 400 pagina’s
  • Uitgave: paperback / ebook / luisterboek
  • Prijs: € 22,99 / € 11,99 / € 12,99
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van het boek over Amerika van Michiel Vos

In de twintig jaar dat hij in de Verenigde Staten woont, heeft de bekende Amerika-correspondent Michiel Vos zich aangepast van een naïeve immigrant met romantische ideeën over zijn nieuwe land tot een burger die zijn geadopteerde vaderland een spiegel kan voorhouden. Als Nederlandse jongen uit Maastricht nam hij afscheid van zijn moederland, trouwde in een bekende Amerikaanse politieke familie en werd hij Amerikaan.

In een poging de mythologie van zijn Nieuwe Wereld te ontrafelen, neemt Michiel ons mee naar the American way of life of wat daar nog van over is, en opent hij deuren naar het Amerikaanse establishment; hij ontmoet presidenten, popidolen, Hollywoodsterren en gewone, veelal boze Amerikanen. Aan de hand van smakelijke en humorvolle anekdotes beschrijft hij het Amerika van de 21e eeuw.


NieuwsbriefGratis nieuwsbrief nieuwe boeken en recensies

Elke week de nieuwste boekentips en recensies?
Meld je aan voor de Allesoverboeknenschrijvers nieuwsbrief >

Bijpassende boeken en informatie

Gerelateerde berichten