Nu stop ik echt met roken boek

Mark Heremans & Virginie Wauters Nu stop ik echt met roken recensie en informatie over de inhoud van het boek. Op 28 mei 2024 verschijnt bij uitgeverij Lannoo over hoe je kunt stoppen met roken en in 6 stappen naar een nieuw en gezonder leven kunt gaan, geschreven door Mark Heremans en Virginie Wauters. Hier lees je informatie over de inhoud van het boek, de auteurs en over de uitgave.

Mark Heremans & Virginie Wauters Nu stop ik echt met roken recensie

Als er in de media een boekbespreking of recensie verschijnt van het boek Nu stop ik met roken, In 6 stappen naar een nieuw en gezonder leven, dan besteden we er op deze pagina aandacht aan.

Mark Heremans & Virginie Wauters Nu stop ik echt met roken

Nu stop ik echt met roken

In 6 stappen naar een nieuw en gezonder leven

  • Auteurs: Mark Heremans, Virginie Wauters (België)
  • Soort boek: gezondheidsboek
  • Uitgever: Lannoo
  • Verschijnt: 28 mei 2024
  • Omvang; 192 pagina’s
  • Uitgave: paperback / ebook
  • Prijs: € 22,99 / € 11,99
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst boek over hoe te stoppen met roken

Het ultieme handboek voor iedereen die wil stoppen met roken.

De sleutel van succesvol stoppen met roken zit in een goede voorbereiding én een bewuste aanpak. Dit boek biedt je een compleet stappenplan en praktische handvatten voor elke fase van het rookstopproces. Van het vinden van de juiste motivatie tot het kiezen van de beste actiemethode, maar ook het volhouden ervan en slim omgaan met terugval. Aan het einde van elk hoofdstuk kun je testen of je klaar bent voor de volgende stap.

Uniek aan dit boek is dat alle inzichten volledig onderbouwd zijn door recente studies, en tegelijkertijd voor iedereen te begrijpen. Bovendien wordt niet één methode naar voren geschoven, maar worden de voor- en nadelen van verschillende rookstoptechnieken verhelderd: met of zonder begeleiding, cold turkey of met afbouwen, met nicotinepleisters of andere farmaceutische hulpmiddelen.

Dit boek helpt je om je eigen pad te plaveien naar een rookvrije toekomst, met de aanpak die voor jou wél werkt.

Bijpassende boeken

Gerelateerde berichten