Iconic Cars autoboek van Kevin Van Campenhout.

Kevin Van Campenhout Iconic Cars recensie en informatie over de inhoud van dit fotoboek over supercars. Op 18 juni 2024 verschijnt bij uitgeverij Lannoo het Engelstalige koffietafelboek van groot formaat met foto’s van iconische auto’s gemaakt door Belgische fotograaf Kevin Van Campenhout in samenwerking met de Franse autojournalist Yan-Alexandre Damasiewicz. Hier lees je informatie over de inhoud van het boek, de fotograaf, de schrijver en over de uitgave.

Kevin Van Campenhout Iconic Cars recensie

Als er in de media een review, boekbespreking of recensie verschijnt van Iconic Cars het nieuwe boek van de Belgische fotograaf Kevin Van Campenhout, dan besteden we er op deze pagina aandacht aan.

Kevin Van Campenhout Iconic Cars

Iconic Cars

The Greatest Modern Classics

  • Fotograaf: Kevin Van Campenhout (België)
  • Auteur: Yan-Alexandre Damasiewicz (Frankrijk)
  • Soort boek: autoboek, fotoboek
  • Taal: Engels
  • Uitgever: Lannoo
  • Verschijnt: 18 juni 2024
  • Omvang: 208 pagina’s
  • Uitgave: gebonden boek
  • Prijs: € 59,99
  • Boek bestellen bij: Amazon / Bol / Libris

Flaptekst van het fotoboek over de Greatest Modern Classics

Schitterende fotografie van unieke, iconische luxeauto’s

Hyperauto’s zijn al sinds de jaren 80 een bron van dromen: exotisch, razendsnel en onbetaalbaar, extravagant en iconisch. Ze hebben een onuitwisbare indruk achtergelaten op het netvlies van een nieuwe generatie verzamelaars, die bereid is een hoge prijs te betalen om ze te bemachtigen.

Fotograaf Kevin Van Campenhout is een van de weinigen die alle modellen van deze auto-elite van dichtbij heeft kunnen bekijken, na een jacht die hem over de hele wereld bracht. De grafische kwaliteit van zijn foto’s, die een eenvoudige, maar unieke handtekening hebben, belicht hun spectaculaire lijnen en levendige kleuren in de mooiste landschappen of stedelijke omgevingen ter wereld. Hij slaagt er als een van de weinigen in om toegang te krijgen tot de meest zeldzame parels op vier wielen en ze prachtig op beeld vast te leggen.

In dit boek ontdek je de geheimen van de 25 meest buitengewone en zeldzame auto-unicorns: iconische wagens, gefotografeerd tot in het kleinste detail.

Iconic Cars goes beyond mere machinery; it’s a tribute to the world’s rarest and most stunning modern classic automobiles. From the historic boulevards of Europe to the bustling thoroughfares of Asia, from the mystical landscapes of the Middle East to the new Eldorado of America, Parisian photographic maestro Kevin Van Campenhout invites you to explore the exclusive enclave of automotive dreams, affectionately known as ‘unicorns’.

The book reveals 25 meticulously selected gems, inviting enlightened enthusiasts to immerse themselves in the sublime allure of automotive perfection amidst the most extraordinary scenery our planet has to offer.


advertentie

Bijpassende informatie

Iconic Cars boek van Kevin Van Campenhout & Yan-Alexandre Damasiewicz

Gerelateerde berichten