Ambachtelijk ijs in zeven lessen kookboek van Jan Boeren

Jan Boeren Ambachtelijk ijs in zeven lessen recensie en informatie van de inhoud van het boek over zelf ijsbereiden. Op 26 april 2024 verschijnt bij uitgeverij Sterck & De Vresse het boek over zelf ijs maken van Jan Boeren. Hier lees je informatie over de inhoud van het boek over zelf ijs maken, de schrijver en over de uitgave.

Jan Boeren Ambachtelijk ijs in zeven lessen recensie

Als er in de media een boekbespreking of recensie verschijnt van het boek over zelf ambachtelijk ijs bereiden, geschreven door Jan Boeren, dan besteden we er op deze pagina aandacht aan.

Jan Boeren Ambachtelijk ijs in zeven lessen

Ambachtelijk ijs in zeven lessen

  • Auteur: Jan Boeren (Nederland)
  • Soort boek: kookboek
  • Uitgever: Sterck & De Vreese
  • Verschijnt: 26 april 2024
  • Omvang: 190 pagina’s
  • Uitgave: gebonden boek
  • Prijs: € 24,95
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van het boek over ijs maken van Jan Boeren

Een ijsje, zelfgemaakt, heerlijk van smaak en goed van consistentie, dat mooi wegsmelt: niet te lang, niet te kort, waardoor aroma’s zich in de mond volledig kunnen ontwikkelen. Wie wil dat nu niet? Recepten voor ijsjes die je op internet of in kookboeken vindt, voldoen zelden aan deze criteria. En dat is ook wel logisch, want er schuilt heel wat technologie achter goed ambachtelijk ijs. Moeilijk? Nee, het rekenwerk kunnen we overlaten aan rekenmodellen: je hoeft alleen maar de gewenste waardes in te vullen en er rolt zo een recept uit.

Maak in Ambachtelijk ijs in zeven lessen kennis met de kunst van het ijs bereiden. Van sorbets tot lekker zuivelijs en van eenvoudige tot complexe ijscreaties; Jan Boeren leidt je in zeven lessen op tot een volleerd ijsmaker. Je gasten zullen versteld staan!

Jan Boeren is oprichter van Le Cuisinier: Kennisplatform voor amateurkoks. Hij ontwikkelde de startcursus IJsbereiden en later de technische cursus IJsbereiden. Deze werden via Le Cuisinier in digitale vorm aangeboden en zijn nu te boek gesteld.

Bijpassende boeken

Gerelateerde berichten