Ger Meesters Vogels in de Lage Landen

Ger Meesters Vogels in de Lage Landen recensie en informatie over de inhoud van deze nieuwe vogelboek. Op 28 april 2020 verschijnt bij Kosmos Uitgevers het nieuwe boek over de vogels van Nederland en Vlaanderen, geschreven door Ger Meesters.

Ger Meesters Vogels in de Lage Landen Recensie en Informatie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van het nieuwe vogelboek De vogels in de Lage Landen, geschreven door Ger Meesters. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van dit boek over de vogels van Nederland en Vlaanderen van Ger Meesters.

Ger Meesters Vogels in de Lage Landen Recensie

Vogels in de Lage Landen

  • Schrijver: Ger Meesters (Nederland)
  • Soort boek: vogelboek
  • Uitgever: Kosmos Uitgevers
  • Verschijnt: 28 april 2020
  • Omvang: 240 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Boek

Flaptekst van het vogelboek van Ger Meesters

Vogels in de Lage Landen is een nieuw, fraai en handzaam boek met alle kenmerken, geluiden en leefomstandigheden van de verschillende vogelsoorten in Nederland en Vlaanderen.

Vogels in de Lage Landen is een nieuw, fraai en handzaam boek met uiteraard alle kenmerken, geluiden en leefomstandigheden van de verschillende vogelsoorten in Nederland en Vlaanderen. Maar je leert ook over de bedreigingen en wat er gedaan kan worden om deze soorten te beschermen en hun leefomstandigheden te verbeteren. Een boek met prachtige foto’s op groot formaat over de mooiste vogels die we in onze omgeving kunnen zien en horen, compleet met internetlinks naar hun geluiden en zang.


Bijpassende Tips en Informatie

Gerelateerde berichten