De goddelijke comedyclub roman van Christiaan Weijts

Christiaan Weijts De goddelijke comedyclub recensie, review en informatie over de inhoud van de nieuwe roman van de Nederlandse schrijver. Op 10 september 2024 verschijnt bij Uitgeverij De Arbeiderspers de nieuwe roman van Christiaan Weijts. Hier leest je informatie over de inhoud en van de uitgave. Daarnaast is er aandacht voor de boekbesprekingen en recensie van van De goddelijke comedyclub, geschreven door Christiaan Weijts.

Christiaan Weijts De goddelijke comedyclub recensie en informatie

Als er in de media een boekbespreking, review of recensie verschijnt van De goddelijke comedyclub, de nieuwe roman van de Nederlandse schrijver Christiaan Weijts, dan besteden we er op deze pagina aandacht aan.

Christiaan Weijts De goddelijke comedyclub

De goddelijke comedyclub

  • Auteur: Christiaan Weijts (Nederland)
  • Soort boek: Nederlandse roman
  • Uitgever: De arbeiderspers
  • Verschijnt: 10 september 2024
  • Omvang: 388 pagina’s
  • Uitgave: paperback / ebook
  • Prijs: € 25,99
  • Boek bestellen bij: Bol Libris

Flaptekst van de nieuwe roman van Christiaan Weijts

Als in de polder tegenover het huis van de tienjarige Felix Kajuit een nieuwe woonwijk verrijst, wordt ‘De Bouw’ het decor van blaaspijpgevechten en schatgraverij, maar ook van raadselachtige ongelukken die de kinderen in de ban houden. De komst van een circus zet de verhoudingen op scherp, ook in Felix’ gezin.

Een half leven later diept Felix – inmiddels succesvol ‘stand-up archeoloog’ en radiocolumnist – die periode weer op. Maar dan volgt de lockdown. Wanneer een vroegere collega-cabaretier hem strikt voor een clandestiene comedyclub begint hij, omringd door artistieke paria’s en complotdenkers, op te helderen wat hem gevormd heeft, als fantasievol jongetje in een aparte familie.


Gratis nieuwsbrief nieuwe boeken en recensiesNieuwsbrief

Elke week de nieuwste boekentips en recensies? Ook van kinderboeken!
Meld je aan voor de Allesoverboekenenschrijvers nieuwsbrief >

Bijpassende boeken en informatie

Gerelateerde berichten