Carrie Solomon Sushi & ceviche kookboek recensie en informatie over de gerechten en recepten. Op 4 juni 2024 verschijnt bij uitgeverij Terra het nieuwe kookboek met rauwe visgerecht van de in Parijs woonachtige Amerikaanse kookboekenschrijfster en fotografe Carrie Solomon. Hier lees je informatie over de inhoud van het kookboek, de schrijfster en over de uitgave.
Carrie Solomon Sushi & ceviche recensie
Mocht er in de media aandacht zijn voor het nieuwe kookboek van Carrie Solomon, Sushi & ceviche, in de vorm van een boekbespreking, review of recensie dan besteden we er op deze pagina aandacht aan.
- “Een zeer interessant werk over de verschillende manieren om rauwe vis (of gerookte vis of tataki) aan te bieden.” (Thuries – Le magazine de la gastronomie)
Sushi & ceviche
60 verrassende recepten met verse vis
- Auteur: Carrie Solomon (Verenigde Staten)
- Soort boek: kookboek
- Uitgever: Terra
- Verschijnt: 4 juni 2024
- Omvang: 160 pagina’s
- Uitgave: gebonden boek
- Prijs: € 19,99
- Boek bestellen bij: Bol / Libris
Flaptekst van het nieuwe kookboek met visgerechten van Carrie Solomon
Ga mee op wereldreis langs 60 recepten met kraakverse vis.
Sushi, sashimi, ceviche, pokébowl, tartaar, carpaccio, en nog veel meer. De culinaire trend van verse vis nam de laatste jaren een vlucht. Goed voor het figuur en een geweldige bron van eiwitten en mineralen.
Met Sushi & ceviche maken hobbykoks en visliefhebbers in 60 recepten en met prachtige fotografie een inspirerende wereldreis langs bereidings- en conserveringstechnieken van duurzame vis.
Inclusief recepten voor sauzen en kruiden, lunches en salades, bowls en schotels om te delen. Van Hawaïaanse pokébowls, Peruaanse ceviche en tiradito tot Scandinavische gravlax en Mexicaanse tostadas. Ontdek nieuwe smaken en laat je verrassen.