Customise Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorised as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyse the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customised advertisements based on the pages you visited previously and to analyse the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Carrie Solomon – Sushi & ceviche

Carrie Solomon Sushi & ceviche kookboek recensie en informatie over de gerechten en recepten. Op 4 juni 2024 verschijnt bij uitgeverij Terra het nieuwe kookboek met rauwe visgerecht van de in Parijs woonachtige Amerikaanse kookboekenschrijfster en fotografe Carrie Solomon. Hier lees je informatie over de inhoud van het kookboek, de schrijfster en over de uitgave.

Carrie Solomon Sushi & ceviche recensie

Mocht er in de media aandacht zijn voor het nieuwe kookboek van Carrie Solomon, Sushi & ceviche, in de vorm van een boekbespreking, review of recensie dan besteden we er op deze pagina aandacht aan.

  • “Een zeer interessant werk over de verschillende manieren om rauwe vis (of gerookte vis of tataki) aan te bieden.” (Thuries – Le magazine de la gastronomie)

Carrie Solomon Sushi & ceviche

Sushi & ceviche

60 verrassende recepten met verse vis

  • Auteur: Carrie Solomon (Verenigde Staten)
  • Soort boek: kookboek
  • Uitgever: Terra
  • Verschijnt: 4 juni 2024
  • Omvang: 160 pagina’s
  • Uitgave: gebonden boek
  • Prijs: € 19,99
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van het nieuwe kookboek met visgerechten van Carrie Solomon

Ga mee op wereldreis langs 60 recepten met kraakverse vis.

Sushi, sashimi, ceviche, pokébowl, tartaar, carpaccio, en nog veel meer. De culinaire trend van verse vis nam de laatste jaren een vlucht. Goed voor het figuur en een geweldige bron van eiwitten en mineralen.

Met Sushi & ceviche maken hobbykoks en visliefhebbers in 60 recepten en met prachtige fotografie een inspirerende wereldreis langs bereidings- en conserveringstechnieken van duurzame vis.

Inclusief recepten voor sauzen en kruiden, lunches en salades, bowls en schotels om te delen. Van Hawaïaanse pokébowls, Peruaanse ceviche en tiradito tot Scandinavische gravlax en Mexicaanse tostadas. Ontdek nieuwe smaken en laat je verrassen.

Bijpassende boeken