Stoute kleine piranha thriller van Bjorn Van den Eynde

Bjorn Van den Eynde Stoute kleine piranha recensie ∗∗∗∗∗ en informatie over de inhoud van De Vrieze & Durmez thriller deel 2. Op 5 juni 2024 verschijnt bij Pelckmans Uitgevers de nieuwe misdaadroman van de Vlaamse thrillerschrijver Bjorn Van den Eynde. Hier lees je informatie over de inhoud van de thriller, de recensie, de schrijver en over de uitgave.

Bjorn Van den Eynde Stoute kleine piranha ∗∗∗ recensie

De Vlaamse schrijver Bjorn Van den Eynde heeft inmiddels een flink aantal thrillers geschreven. Je kunt dan ook gerust stellen dat hij inmiddels heel wat schrijfervaring heeft opgedaan in het genre. Verrassend kan het dan ook niet genoemd worden dat hij met het tweede deel in de reeks over het duo De Vrieze & Durmez een puike en prima thriller heeft afgeleverd. Het onderwerp van het verhaal over de uitwassen van een elitaire, op macht beluste en naar binnen gekeerde katholieke gemeenschap en met name de uitwassen ervan, past prima in een traditie die je bij veel Vlaamse schrijvers kunt terugvinden. Al met al heeft Bjorn Van den Eynde een vakkundige en spannende thriller afgeleverd die door onze redactie gewaardeerd is met ∗∗∗∗∗ (zeer goed).

Bjorn Van den Eynde Stoute kleine piranha

Stoute kleine piranha

De Vrieze & Durmez thriller 2

  • Auteur: Bjorn Van den Eynde (België)
  • Soort boek: Vlaamse thriller
  • Uitgever: Pelckmans Uitgevers
  • Verschijnt: 5 juni 2024
  • Omvang: 450 pagina’s
  • Uitgave: paperback / ebook
  • Prijs: € 22,00
  • Boek bestellen bij: Bol Libris

Flaptekst van de nieuwe thriller Bjorn Van den Eynde

Gent staat in rep en roer wanneer de 30-jarige Sarah Martens tijdens de Gentse Feesten verdwijnt. Omdat haar minnaar een paar dagen later dood wordt teruggevonden met vreemde wonden in zijn lies, maakt de lokale politie jacht op de echtgenoot van Sarah. Iedereen gaat uit van een passionele moord en ontvoering.

Maar terwijl de pers het verhaal van de driehoeksverhouding brengt als een vaststaand feit, stijgt bij de federale politie in Brussel de nervositeit. De modus operandi van de moordenaar doet erg denken aan die van een nooit gevatte dader, die vijf jaar geleden in verschillende Europese landen feiten pleegde en exact dezelfde wonden toebracht in de lies van zijn slachtoffers.

Nathan Durnez wil deze zaak absoluut oplossen en probeert Marjolein De Vriese, een jonge Vlaamse ex-rechercheur en kunstliefhebster, te overtuigen hem te helpen. De twee moeten immers snel zijn. Als de Waalse rechercheur gelijk heeft, daalde een paar dagen geleden een monster neer in België, dat honger heeft naar meer.

Bjorn Van den Eynde De engelenmoord Bjorn Van den Eynde (België) –  De engelenmoord
Vlaamse thriller
Uitgever: Pelckmans Uitgevers
Verschijnt: 25 mei 2023


advertentie

Bijpassende boeken en informatie

Gerelateerde berichten