Naar het noorden boek met Scandinavische reisverhalen van Bas van Oort

Bas van Oort Naar het noorden recensie, review en informatie over de inhoud van het boek met 17 verhalen over Scandinavië. Op 27 juni 2024 verschijnt bij Uitgeverij Flord het boek met reisverhalen over Denemarken, Noorwegen en Zweden, geschreven door Bas van Oort. Hier lees je informatie over de inhoud van het boek, de schrijver en over de uitgave.

Bas van Oort Naar het noorden recensie

Als er in de media een boekbespreking, review of recensie verschijnt van Naar het noorden, 17 verhalen over Scandinavië, geschreven door Bas van Oort, dan besteden we er op deze pagina aandacht aan.

Bas van Oort Naar het noorden

Naar het noorden

17 verhalen over Scandinavië

  • Auteur: Bas van Oort (Nederland)
  • Soort boek: reisverhalen over Scandinavië
  • Uitgever: Uitgeverij Fjord
  • Verschijnt: 27 juni 2024
  • Omvang: 224 pagina’s
  • Uitgave: paperback
  • Prijs: € 23,50
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van het boek met verhalen over Scandinavië van Bas van Oort

In Scandinavië ben je altijd buiten, hoe warm, koud, licht of donker het ook is. Dit boek is een lofzang op het leven in de vrije lucht.

Van iedereen reis die Bas van Oort naar Denemarken, Zweden of Noorwegen maakte, kwam hij met een frisser hoofd weer thuis. Of hij nu ging wadlopen voor de Deense kust, ijsvissen op een Zweedse fjäll of kajakken door een Noors fjord. Van al zijn avonturen staan de mooiste verhalen in dit boek.

Verhalen over een onvergetelijke midzomernacht, waarin het nooit echt donker wilde worden. Over de vuurtoren op het zuidelijkste puntje van Noorwegen en de Noordkaap. Over steden waar de natuur om de hoek ligt, en over eilanden zoals Rømø en Tranøya waar veel reizigers nog nooit van hebben gehoord. In al die verhalen staat één aspect centraal: buiten zijn.

Ga mee op zoek naar het eerste zonlicht na maandenlange duisternis, duik in het ijskoude water van de Noorse Zee en slaap in een wereldberoemde boomhut ergens diep in de poolcirkel.

Meer boeken van Bas van Oort

Bas van Oort Amerika in alle statenBas van Oort – Amerika in alle staten
17 reisverhalen over de Verenigde Staten
Amerikaanse reisverhalen
Uitgever: Uitgeverij Fjord
Voor dit boek schreef Bas van Oort verhalen over blues in Memphis en Mississippi, over Wyoming in de winter, de bayou in Louisiana en nog veel meer. Hij pakt de nachttrein door Texas, wandelt langs de kust van Oregon en logeert op een ranch in South Dakota. Alles om de Amerikanen beter te leren kennen en te begrijpen…lees verder >


advertentie

Bijpassende boeken en informatie

Gerelateerde berichten