Cas Snel Maar verder is-ie lief, hoor recensie en informatie boek met bijzondere belevenissen van een eigenzinnige hondencoach. Op 14 november 2024 verschijnt bij Uitgeverij Volt het boek van de van televisie bekende hondentrainer Cas Snel. Hier lees je informatie over de inhoud van het hondenboek, de schrijver en over de uitgave.

Cas Snel Maar verder is-ie lief hoor recensie en informatie

Wanneer er in de media een boekbespreking, review of recensie verschijnt van het boek Maar verder is-ie lief, hoor, het boek van hondencoach Cas Snel, dan besteden we er op deze pagina aandacht aan.

Cas Snel Maar verder is-ie lief hoor

Maar verder is-ie lief, hoor

Bijzondere belevenissen van een eigenzinnige hondencoach

  • Verteller: Cas Snel (Nederland)
  • Opgetekend door:  Bibi Dumon Tak en Jan Paul Schutten
  • Soort boek: hondenboek, tv-boek
  • Uitgever: Uitgeverij Volt
  • Verschijnt: 14 november 2024
  • Omvang: 224 pagina’s
  • Uitgave: gebonden boek
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van het boek van hondentrainer Cas Snel

Als je ter bescherming een grote rugzak mee moet nemen naar je werk omdat je clientèle erom bekendstaat dat die je kan bijten, kan openkrabben of je kleren aan stukken kan scheuren, dan heb je niet echt een saai beroep. En als je zoals Cas Snel al een kwart eeuw ervaring hebt als hondencoach, dan heb je bovendien een schat aan verhalen, anekdotes en ervaringen opgebouwd. Maar verder is-ie lief, hoor beschrijft de beste, opmerkelijkste en grappigste cases uit de carrière van Cas. Natuurlijk boordevol kennis, tips en oplossingen waar zelfs de meest doorgewinterde hondenbezitter nog veel van kan leren.

Vanuit zijn standplaats in Het Gooi met ook Utrecht en Amsterdam als kerngebieden is Cas Snel al jaren de reddingsboei voor elke hondenbezitter in de wijde omgeving. Zijn klantenkring loopt uiteen van studenten en alleenstaanden tot en met de rich & famous. Inmiddels geniet Cas ook landelijke bekendheid door zijn medewerking aan diverse televisieprogramma’s en zijn goed beluisterde podcast Honden%.

Cas Snel is bekend van televisieprogramma Met Bromet naar 
hondencursus en maakt in het najaar van 2024 najaar een tv-serie
voor SBS6.


advertentie





Bijpassende informatie

 

Gerelateerde berichten